18 Mart 2010

MediaCat Network’te buluşuyoruz. Sen de katıl!




Hem pazarlama dünyasının önde gelen profesyonelleri, uzmanları ile tanışmak, sektörel paylaşımlarda bulunmak, hem de 8 milyondan fazla iş profesyoneli ile tanışarak kariyerinizi geliştirmek ister misiniz?

MediaCat, pazarlama profesyonellerini XING çatısı altında özel grubunda buluşmaya davet ediyor. Üstelik MediaCat & XING işbirliği ile sadece ‘MediaCat Network’ grup üyelerine özel ayrıcalıklar, fırsatlar da burada…

Sizi her sektörden yüzlerce pazarlama profesyoneli buluşturacak XING MediaCat Network’e bugün katılın! Hemen belirtelim, grubumuza ve XING’e üye olmak ücretsiz.

XING’e üye olmanın size sağlayacağı fırsatlardan birkaçı…

• Dijital kimliğinizi yönetin: Profilinizi eksiksiz hazırlayın, dijital kartvizitiniz sizi internette görünür kılsın ve milyonlarca XING üyesiyle buluştursun.

• Ağınızı oluşturun: Eski iş ve okul arkadaşlarınızla bağlantınızı sürdürün, yepyeni bağlantılarla iş ağınızı genişletin.

• İşinizi geliştirin: Projelerinize iş ortakları bulun, kuracağınız bağlantılarla yeni iş ve proje fırsatları yaratın!

• İş, etkinlik önerileri profilinize gelsin: Profilinizi kariyer hedeflerinize uygun oluşturun. Size en uygun iş ilanları ve etkinlikler profilinizle eşleşsin.

• Doğru adaya ulaşın: İlanlarınızı hazırlayın, milyonlarca kalifiye uzman ve yöneticiye XING İş İlanları’yla ulaşın!

XING’e henüz üye değilseniz, hemen üye olun, MediaCat ayrıcalığıyla size daha fazla networking olanağı sağlayacak 3 aylık ‘XING Premium Üyelik’ fırsatından yararlanın!

Hemen MediaCat Network’e katılmak İstiyorum!

MediaCat Network’te buluşmak üzere,

MediaCat Ekibi

Hiç yorum yok: