29 Mart 2010

Basın toplantılarınızı MediaCat TV’de canlı yayımlayın!




Şu anda deneme yayınında olan MediaCat’in yeni video içerik sitesi MediaCat TV, sektöre birçok yeni iletişim imkanı sunuyor. Bunlardan en önemlilerinden biri canlı yayınlar. Bu olanak sayesinde isteyen tüm şirketler, kurumlar ve ajanslar, basın toplantılarının ve diğer tüm etkinliklerinin canlı yayında tüm sektörle paylaşılmasını sağlayabilirler.

Basın toplantılarını ve diğer etkinliklerini MediaCat TV’ye taşımak tüm şirket ve ajanslara, üç kameralı bir reji ekibiyle çekim yapma, yapılan çekimi MediaCat TV’de canlı yayımlama, etkinlikten sonra çekimi montajlayıp daha sonra izlemek isteyenler için MediaCat TV’nin arşivinde kullanıcıların dikkatine sunma şeklinde eksiksiz bir işbirliği paketi sunuyoruz. Bu konuda, şimdiye kadar birçok büyük şirketin çeşitli toplantı ve etkinliklerini canlı olarak yayımlayan Patika Yapım’la birlikte çalışıyoruz.

Basın toplantılarınızın ve diğer tüm marka etkinliklerinizin MediaCat TV’den canlı yayımlanmasını istiyorsanız, bizimle temas kurmanızı rica ediyoruz. Yapılacak işbirliği çerçevesinde basın toplantılarınızın ve diğer etkinliklerinizin canlı olarak MediaCat TV’den yayımlanacağını MediaCat ve Digital Age dergilerimiz, mediacatonline.com ve digitalage.com.tr web sitelerimiz, MediaCat Marketing Box ve MediaCat Network gibi diğer web varklıklarımız, kısacası tüm mecralarımız yoluyla duyaracağız, canlı yayının olduğu gün mediacatonline.com ve digitalage.com.tr adreslerinden yönlendirme yapacağız, böylece yayının maksimum sayıda kullanıcı tarafından izlenmesini sağlayacağız.

Toplantılarınız ve etkinlikleriniz yoluyla sektöre, medyaya ve genel kamuoyuna ulaştırmak istediğiniz mesajlar varsa, sizi canlı yayında MediaCat TV’de ağırlamaktan, bu konuda sizinle işbirliği yapmaktan kıvanç duyacağız.

Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak için Kapital Medya’dan Neval Yılmaz (nevalyilmaz@kapital.com.tr) ve Aysun Zeren’e (aysunzeren@kapital.com.tr) ulaşabilirsiniz. Telefon: 0212 282 26 40...

Hiç yorum yok: