8 Şubat 2010

Yılın cingılını siz seçin!


MediaCat, Mart 2010 sayısında yayımlanmak üzere ‘Yılın Reklam Cingılı’nı belirliyor. Siz de aşağıda sunulan listeden bir cingıla oy vererek seçim sürecine katılabilirsiniz.

Aşağıda sunulan liste online araştırma paneli Inquision’ın desteğiyle hazırlandı. Buna göre Inquision üyelerine ‘Geçtiğimiz yıl televizyon, radyo, sinema, internet, mobil gibi reklam mecralarında işittiğiniz en güzel cingıl (reklam şarkısı/müziği) hangisiydi?’ sorusu yöneltildi. Açık uçlu sorulan bu soruya toplam 996 Inquision üyesi yanıt verdi. Yoklama sonucunda verilen yanıtlarda en çok anılan cingıllar dikkate alınarak aşağıdaki liste oluşturuldu.

Araştırmanın bu son aşamasında ‘Yılın Cingılı’nı seçmek üzere siz MediaCat Online kullanıcılarının değerli fikirlerini almak istiyoruz. Ana sayfamızda (sol üst köşede) bulunan anket bölümünde aşağıdaki cingıllardan birine oy vererek oylamamıza katılabilirsiniz. Nihai değerlendirme yapılırken tüm bu yoklama aşamalarında elde edilen sonuçlar birlikte değerlendirilecektir.

Yılın cingılı adayları
1. Advantage’ın varsa avantajın var
2. Beeee-daaaa-vaaa! (Adios)
3. Bir iyilik yap kendine (Doğadan)
4. Bir tek annem olsun, bana bir şey olmaz (Pınar)
5. Çıkarım seninle her yola! (Toyota)
6. Fark var! (Vodafone)
7. Feel like a star (THY)
8. Hayat maksimumda! (Maximum)
9. Hayatın draması (Rondo)
10. Herkese bi Halley oluyo!
11. İçiyorsam sebebi çok
12. İhtiyacım var (Akbank)
13. Merak ne güzel şey (Turkcell)
14. Nikah Masası (Vodafone)
15. Privacy
16. Sütaş Ayran
17. Turkcell’in çekim gücü

http://www.mediacatonline.com/

Not: Şu anda sitemizde ‘Yılın Ürünü’, ‘Yılın Cingılı’ ve ‘Yılın Yeşil Projesi’ anketleri aynı anda yürütülmektedir. Anketler kullanıcılarımıza rastgele (random) bir şekilde sunulmaktadır. Bu nedenle oy vermek istediğiniz anketimizi ana sayfamızda göremediğiniz takdirde, sayfayı yenilemenizi (refresh) rica ediyoruz.

Hiç yorum yok: