8 Şubat 2010

Sizce yılın ürünü hangisi?


MediaCat, Mart 2010 sayısında yayımlanmak üzere ‘Yılın Ürünü’nü belirliyor. Siz de aşağıda sunulan listeden bir ürüne oy vererek seçim sürecine katılabilirsiniz.

Aşağıda sunulan liste üç aşamalı bir süreçle belirlendi. İlk aşamada 19 Kasım 2009’da gerçekleştirilen, pazarlama, reklam ve medya dünyasından birçok profesyonelin katıldığı MediaCat Marketing Forum’da, katılımcılara, açık uçlu olmak üzere, ‘Sizce 2009 yılında lanse edilen veya yüksek bir performans sergileyen, gelecek vaat ettiğini düşündüğünüz en başarılı ürün ve hizmet hangisiydi?’ sorusu yöneltildi. İkinci aşamada bu soru, yine açık uçlu bir şekilde MediaCat Online kullanıcılarına yöneltildi. Üçüncü aşamada ise aynı soru online araştırma paneli Inquision’ın üyelerine soruldu. Nihayet bu üç yoklamada en çok anılan ürün ve hizmetler dikkate alınarak aşağıdaki liste oluşturuldu.

Araştırmanın bu son aşamasında ‘Yılın Ürünü’nü seçmek üzere siz MediaCat Online kullanıcılarının değerli fikirlerini almak istiyoruz. Ana sayfamızda (sol üst köşede) bulunan anket bölümünde aşağıdaki ürünlerden birine oy vererek oylamamıza katılabilirsiniz. Nihai değerlendirme yapılırken tüm bu yoklama aşamalarında elde edilen sonuçlar birlikte değerlendirilecektir.

Yılın ürünü adayları

1. Adios (Yapı Kredi)
2. Aşk (Elif Şafak)
3. Avea Jet
4. Bonus Trink
5. Casper Nirvana (4 Çekirdek)
6. Dıt Pratik (Bank Asya)
7. Digiturk Plus
8. DVDigi
9. Görüntülü Telefon (Türk Telekom)
10. Habertürk Gazetesi
11. Masumiyet Müzesi
12. Pınar Çocuk Sütü
13. Recep İvedik 2
14. Selpak Kağıt Bez
15. Tukcell Cepten Ödeme
16. Turkcell VINN
17. Uludağ Limonata
18. Vodafone Mobil Modem
19. Wings (Akbank)
20. Wirofon (Türk Telekom)

http://www.mediacatonline.com/

Not: Şu anda sitemizde ‘Yılın Ürünü’, ‘Yılın Cingılı’ ve ‘Yılın Yeşil Projesi’ anketleri aynı anda yürütülmektedir. Anketler kullanıcılarımıza rastgele (random) bir şekilde sunulmaktadır. Bu nedenle oy vermek istediğiniz anketimizi ana sayfamızda göremediğiniz takdirde, sayfayı yenilemenizi (refresh) rica ediyoruz.

Hiç yorum yok: